Mikeš blogRady, tipy, recepty

tiramisu ve srnčím hřbetu

Publikováno 11.07.2016 v 20:46 v kategorii Recepty, přečteno: 43x

tiramisu
cukrářské piškoty
2 šlehačky v krabičce
2 pomazánkové másla
formu na srnčí hřbet vyložíme alobalem, trochu pomastíme máslem
pak klademe cukrářské piškoty namočené v silné kávě, pokapeme rumem a rybízovou šťávou,natřeme krémem-
vyšlehaná šlehačka ,pomazánkové máslo,asi 10 dkg cukru,opět cukrářské piškoty,namočené.Nechat v lednici do druhého dne.Druhý den můžeme krájet a posypat kakaem,ne grankem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?