Mikeš blogRady, tipy, recepty

svíčková

Publikováno 08.05.2017 v 13:22 v kategorii Recepty, přečteno: 15x

1 sklenička Halali, 3 pepře,5 nových koření,1 bobkový list,1cibule, 1 mrkev, 1 petržel, 1 malý celer,tymián-špetka,trochu octa,
1 šlehačka, trochu skořice, 1 lžíce hořčice, pár kapek citr. šťávy,1 kg hovězího masa nebo králíka
maso naložíme den předem, pak pečeme, podléváme,když je maso upečené vyndáme
śtávu z masa rozmixujeme i s kořením,přidáme šlehačku a krátce povaříme,nakonec přidáme trochu skořice, hořčici a pár
kapek citronu- vynikajicí i bez mouky

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?