Mikeš blogRady, tipy, recepty

rybízová štáva

Publikováno 10.07.2016 v 21:12 v kategorii Recepty, přečteno: 74x

domácí rybízová štáva
domácí rybízová šťáva
2,5 kg rybízu přidám 1,5 l převařené vody a 5 dkg kyseliny citronové,necháme stát do druhého dne
pak scedíme a přidáme 2 kg cukru a sáček Petolu/já dávám půlku sáčku/

Komentáře

Celkem 1 komentář

  • Radek 11.07.2016 v 20:46 Lepší rybízovku jsem ještě nepil. Akorát je potřeba ji pořádně protřepat před nalitím:)


  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?